Siste gladmeldinger:

SMS 29/11-16: Kjære deg som går m TO SKO! Jeg meldte tidligere om et ungt par der hun hadde bestemt seg for å skilles, men at de fikk hjelp av et av de gjenforente parene. Allerede første kvelden de møttes hos d gjenforente paret ombestemte hun seg og vil bli hos sin mann! De har nå vært hos dem flere ganger til samtale og forbønn! D går bra m dem og allerede etter 14 dager begynte de å hjelpe andre yngre!!!! HALLELUJA!!!! D nytter å be! «For ingenting er umulig for Gud.» Luk.1,37.

SMS 26/10-16: Gladmelding til deg som går m TO SKO! En ung mann tok kontakt med et av de gjenforente ekteparene. Hans kone ville flytte og skilles. De gjenforente inviterte han og kona hjem til seg. Han fikk med seg kona og de kom begge to. Kona ombestemte seg, nå skal de ikke skilles! HALLELUJA! De skal komme jevnlig til samtale og forbønn hos de gjenforente! HERLIG! Takk til Gud! «Men i alt dette vinner vi mer enn seier ved ham som elsket oss.» Rom.8,37.

SMS 15/4-15: Gladmelding til deg som går m TO SKO fra Danmark! Gud har grepet inn i en familie som har slitt og vært skilt i mange år. Nå har de booket kirke og skal gifte seg igjen med hverandre! Dette er en stor seier for Jesus Kristus, Guds Sønn!!!!!Halleluja! JESUS LEVER!!! Påskens budskap er sant!!»Da kom Jesus mens dørene var lukket…» Luk.20,26. La oss elske Jesus v å tro ham!

Vitnesbyrd fra Danmark 2015